Când nu poţi pleca în vacanţă din diverse motive, poţi călători totuşi pe unde doreşti cu ajutorul unor obiecte decorative care evocă anumite locuri

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 24 aprilie 2021 45 afişări

Când nu poţi pleca în vacanţă din diverse motive, poţi călători totuşi pe unde doreşti cu ajutorul unor obiecte decorative care evocă anumite locuri, scrie Financial Times.

Printre acestea se numără un candelabru al casei Lalique, denumit după cunoscuta arteră pariziană Champs-Elysées, o masă simplă ce aminteşte de coloanele din arhitectura greacă, creată de firma de design Gubi, o măsuţă cu tăblia în formă de cochilie de scoică şi cu un arici de mare dedesubt, de la And Objects, inspirată de călătoriile unuia dintre fondatorii firmei pe insula Hydra din Grecia ori o vază creată de artista marocană Bouchra Boudoua în încercarea de a păstra vie meşteşugurile tradiţionale ale ţării sale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
grecia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.