Brad universal

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 20 februarie 2022 31 afişări

Nelipsiţi din multe case de Crăciun, brazii îşi găsesc mai nou întrebuinţare şi la alte sărbători, cum ar fi Valentine’s Day. Apărută de câţiva ani, moda brazilor de Valentine’s Day a câştigat teren pe timpul pandemiei, mulţi oameni căutând ceva care să-i facă să se simtă bine într-o perioadă grea, scrie New York Times, să scape de stresul provocat de tot felul de restricţii.

O parte din persoanele care au brad de Ziua Îndrăgostiţilor nu vor, de fapt, să renunţe la bradul împodobit de Crăciun, pe care-l ţin şi în luna ianuarie, începând, spre sfârşitul lunii, să-i schimbe podoabele cu unele adecvate pentru următoarea sărbătoare. Astfel globurile, beteala sau luminiţele sunt înlocuite de inimioare, diverse cartonaşe pe care sunt scrise cuvinte ca „Love” ori bomboane de sezon. Sunt şi persoane pentru care un singur brad de Valentine’s Day nu este de ajuns şi ca atare au mai mulţi, pentru living, pentru hol şi eventual şi pentru camerele copiilor, cărora le revine sarcina împodobirii. Uneori, în loc să fie împodobit, bradul este creat de la zero, din trandafiri de hârtie, spre exemplu. Nici retailerii nu au rămas insensibili la noua modă a brazilor pentru diverse sărbători, având în ofertă podoabe de pom pentru Valentine’s Day sau chiar brazi adecvaţi acestei ocazii, cum ar fi unii de culoare roz.

Chiar şi aşa, există oameni care nu se satură de bradul împodobit, dorind să-l utilizeze la mai multe sărbători, ca Sfântul Patrick, de Paşti şi chiar de Halloween.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Brad universal,
sarbatori,
craciun,
moda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.