Animalele de companie trebuie răsfăţate, iar unii stăpâni au opţiunea de a cumpăra pentru aceştia canapele de mii de euro

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 iulie 2022 58 afişări

Animalele de companie trebuie răsfăţate, consideră mulţi stăpâni, de unde şi multitudinea de accesorii disponibile pentru ele, o piaţă suficient de mare cât să atragă atenţia unor case de modă ca Gucci. Aceasta şi-a prezentat recent colecţia de accesorii pentru animăluţe, printre care se află haine, genţi de transport sau chiar mobilier, scrie The Independent. Intitulată „Gucci Pet Collection” şi inclusă în cadrul Gucci Lifestyle, aceasta cuprinde castroane pictate, capace pentru ele, pulovere din lână şi tricouri pentru căţei sau pisici, zgărzi şi lese, covoare ori cutii de transport sau chiar mobilier. Printre cele mai scumpe produse se numără o canapea al cărei preţ ajunge la peste 6.000 de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCESORII,
gucci,
catei,
mobilier,
transport,
animale,
lux,
moda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.