Ozzy Osbourne sau cum rockul de moda veche nu imbatraneste niciodata

Postat la 03 octombrie 2010 27 afişări

Ozzy Osbourne a alergat pe scena, a indemnat publicul sa se dezlantuie, a purtat steagul Romaniei la gat, a aruncat cu apa peste fanii din fata sa, fiind cel mai cald rocker ce a venit la Bucuresti anul acesta.

"I fucking love you all" - li s-a adresat Osbourne celor aproximativ 20.000 de spectatori de pe Zone Arena. Nu au lipsit nici cantecele din cea mai nebuna perioada a artistului. "Vreti sa auziti un cantec Black Sabbath?", i-a intrebat el pe spectatori si a continuat cu "Fairies Wear Boots". Publicul l-a salutat pe artist cu tropaieli, fluieraturi si, pana la urma, uimire ca in fata unui fenomen al naturii.

Concertul pe care Ozzy Osbourne l-a sustinut la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a noului sau album, "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie.

Detalii despre concert si fotografii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/ozzy-osbourne-sau-cum-rockul-de-moda-veche-nu-imbatraneste-niciodata-7441334
7441334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.