O idee pentru amatorii de artă: Urlaţi, vă rog!

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 09 februarie 2013 31 afişări

Pentru a marca cea de-a o sută cincizecea aniversare a artistului norvegian Edvard Munch şi totodată a atrage turişti, autorităţile din această ţară s-au gândit să invite oameni din toată lumea să imite personajul din cel mai cunoscut tablou al acestuia, "Ţipătul".

Doritorii au la dispoziţie scurte modele de ţipete pe site-ul Visitnorway.com, după ascultarea cărora pot încărca înregistrări audio sau video cu propriile ţipete.

Cel mai impresionant ţipăt va fi premiat cu o călătorie în Norvegia pentru autorul său, care va avea probabil posibilitatea de a admira şi cele trei versiuni ale "Ţipătului" lui Munch expuse la Oslo, din cele patru pictate de artist.

Cea de-a patra versiune se află în posesia unui colecţionar privat, care a plătit pe ea aproape 120 de milioane de dolari anul trecut.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/o-idee-pentru-amatorii-de-arta-urlati-va-rog-10552755
10552755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.