MediaPro Distribution este distribuitorul oficial al filmelor Warner Bros. Pictures in Romania

Postat la 20 decembrie 2010 101 afişări

MediaPro Distribution devine din luna ianuarie 2011 distribuitorul exclusiv al productiilor Warner Bros. Pictures in cinematografele din Romania.

In topul celor mai asteptate lansari cinematografice din 2011 se regasesc filme din portofoliul Warner Bros. Pictures pe care MediaPro Distribution le va aduce in exclusivitate pe marile ecrane din Romania, in format clasic, digital si 3D: "Yogi Bear" (3D), "Hall Pass" (o comedie cu Owen Wilson si Christina Applegate), "Sucker Punch" (un SF regizat de catre autorul celebrelor "300" si "Watchmen"), "The Hangover Part II", "Green Lantern" (3D) (un nou superou din galeria Marvel adus la viata de catre Ryan Reynolds), "Harry Potter" (ultima parte a francizei fenomen in format 3D), "Horrible Bosses" (o comedie cu Jennifer Aniston, Colin Farrell si Kevin Spacey in rolurile principale), "Happy Feet 2" (3D), "Sherlock Holmes 2" si multe altele.

Parte integranta a MediaPro Entertainment, divizia de continut a companiei Central European Media Enterprises, unul dintre cele mai puternice grupuri media din Europa Centrala si de Est, cu activitate in Romania, Cehia, Slovacia, Croatia, Slovenia si Bulgaria, MediaPro Distribution este liderul pietei romanesti de distributie in cinema a filmelor independente, aducand publicului titluri renumite precum "The Twilight Saga", seria "Step Up" sau "My Bloody Valentine".

Cel mai prolific producator si distribuitor de filme artistice la nivel mondial, Warner Bros. Pictures se bucura de o istorie de aproape un secol in care a fixat standardele cinematografiei universale, reusind sa atraga un numar impresionant de spectatori in salile de cinema prin productiile sale de succes, francizele: "Lord of the Rings", "Harry Potter", "Matrix" si blockbusterele recente: "Hangover", "Sherlock Holmes", "Happy Feet".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/mediapro-distribution-este-distribuitorul-oficial-al-filmelor-warner-bros-pictures-in-romania-7835474
7835474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.