Mediafax Foto lansează albumul de fotografie "Best of 1990 - 2011"

Postat la 22 iunie 2012 21 afişări

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează cea de-a cincea ediţie a albumului de fotografie "Best of", care cuprinde cele mai spectaculoase imagini realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto în intervalul 1990 - 2011.

În plus faţă de ediţiile anterioare, care au reunit cele mai reuşite fotografii ale ultimilor ani, "Mediafax Foto - Best of 1990-2011" cuprinde lucrări din întreaga perioadă de după 1990 şi este "un recurs la istorie şi, totodată, o selecţie de referinţă pentru profesionişti", spune Cristi Dimitriu, director editorial Mediafax Group.

Albumul îşi poartă privitorul într-o adevărată călătorie în timp, transportându-l în primele clipe ale României eliberate, purtându-l apoi prin momentele dificile de tranziţie, dar şi prin vremuri mai bune şi evenimente-prilej de mândrie sau de speranţă. Volumul readuce în lumină evenimentele din ţară şi din afară, cu impact major asupra României în perioada 1990 - 2011, şi spune povestea noastră, de la deschiderea graniţelor la deschiderea minţilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta si societate,
mediafax foto,
album,
best of
/arta-si-societate/mediafax-foto-lanseaza-albumul-de-fotografie-best-of-1990-2011-9772609
9772609
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.