Maimuta lui Michael Jackson a costat 5,6 milioane de dolari

Autor: Daniel Nicolescu Postat la 13 februarie 2011 82 afişări

Cand auzi ca un mare artist contemporan, unul dintre cei mai bine cotati ai ultimului deceniu, a fost casatorit cu Cicciolina (impreuna cu care, incepand din 1991, a si realizat cateva inubliabile si provocatoare opere similiporno), te dai un pas inapoi, ca sa verifici daca nu cumva e vorba doar despre o coincidenta de nume.

Ei bine, nu e. A existat un cuplu Jeff Koons-Illona Staller, care a functionat cu acte in regula pana in 1994. Multi ani dupa aceea, din cenusa mariajului nu s-au mai itit decat zvarcolirile parentale legate de custodia copilului facut impreuna, Ludwig.

Koons a studiat pictura la Maryland Institue of Art, a lucrat apoi ca broker pe Wall Street, elaborandu-si simultan cariera artistica. Prima bomba in materie de vanzari a fost o sculptura din seria "Banality", intitulata "Michael Jackson and Bubbles", care il reprezenta pe regele pop impreuna cu cimpanzeul sau. Pret de achizitie, in 1991, 5,6 milioane de dolari!

Detalii in Ziarul de Duminica.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/maimuta-lui-michael-jackson-a-costat-5-6-milioane-de-dolari-7979014
7979014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.