Ziua independentei... energetice

Postat la 30 aprilie 2007 20 afişări

Propunere de afaceri: 6.800 de euro pentru a va elibera de facturile de energie pentru tot restul vietii! La o factura de 50 de euro inseamna ca va recuperati investitia in 11 ani, si acesta este un calcul pentru zonele unde exista deja retea electrica. Daca nu exista retea, amortizarea investitiei se face imediat!

55 de milioane de euro a costat proiectul care va oferi, in premiera mondiala, independenta energetica totala unei insule intregi. Un calcul simplu spune ca cei 8.000 de locuitori ai insulei El Hierro din arhipelagul insulelor Canare, ar trebui sa plateasca fiecare cate 6.875 de euro pentru proiect, dupa care nu ar mai plati niciun eurocent pentru facturile de energie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ziua,
independentei...,
energetice
/arta-si-societate/lifestyle/ziua-independentei-energetice-4073783
4073783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.