Toyota, la un pas de leadership

Postat la 30 aprilie 2007 13 afişări

Vanzarile Toyota Motor s-au plasat la 2,35 milioane de vehicule in primul trimestru, depasind cu 90.000 de unitati nivelul inregistrat de compania americana General Motors (GM), principalul producator auto la nivel mondial.

Vanzarile Toyota, producatorul celui mai popular automobil din SUA, modelul Camry sedan, au crescut cu 9% in primele trei luni din 2007, fata de perioada similara a anului anterior.

Multi analisti anticipeaza ca Toyota ar putea prelua, in acest an, pozitia de lider al pietei auto mondiale, in functie de vanzari, detinuta in ultimii 76 de ani de GM.

Ambii constructori au consemnat vanzari record in perioada ianuarie-martie, dar Toyota a depasit GM, in conditiile in care grupul si-a majorat cota detinuta pe piata din SUA, in defavoarea concurentului american.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Toyota,
,
la,
un,
pas,
de,
leadership
/arta-si-societate/lifestyle/toyota-la-un-pas-de-leadership-4073771
4073771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.