Tocurile Givenchy

Postat la 28 august 2006 21 afişări

Daca multe dintre marile etichete vestimentare au ajuns relativ repede in Romania, nu acelasi lucru se poate spune si despre pantofi, pe care cunoscatorii au continuat sa-i cumpere de la Milano, Paris sau Londra.

Pentru cei care nu au intotdeauna timp sa ajunga in capitalele modei doar pentru o pereche de incaltari, exista acum si in Bucuresti un magazin dupa conceptul strain de \"famous brands\" - mai multe marci pe aceleasi rafturi. Marc Jacobs, Pollini, Kenzo, Roberto Cavalli, Fratelli, Rossetti, Sergio Rossi, Car Shoe (Prada). In toamna acestui an vor mai intra pe piata StefanoBi (grupul Louis Vuitton), Santoni, Vicini, Giusseppe Zanotti si Givenchy, direct cu colectiile sezonului 2006-2007.StefanoBi este un brand italian masculin renumit pentru originalitate - designerii firmei incearca sa faca un unicat din fiecare colectie noua. Nascuta in 1991, firma a fost preluata de grupul Louis Vuitton in 1996. O alta marca, tot italiana, care va aparea odata cu sezonul de toamna-iarna 2006-2007 in Bucuresti este Vicini si, implicit, brandul aflat in cadrul grupului, Giusseppe Zanotti. Aflata sub influenta unui stil \"rock-couture\", firma are sediul central in San Mauro Pascoli, Italia, o zona recunoscuta in lume pentru traditia in pantofii realizati manual. Si Santoni este tot un brand elegant, masculin. Fondata de Andrea Santoni acum 30 de ani, firma Santoni se caracterizeaza prin patru mari serii - Clasica, Sport, Club si Limitata. Seria Limitata presupune pantofi lucrati si colorati manual, cea Clasica este o reinterpretare a stilului englezesc cu accente moderne in combinatii de nuante specifice brandului (de exemplu alaturarea mai multe tonuri de galben luminos), linia Club este una casual-eleganta, iar cea Sport are in vizor consumatorii mai tineri si se axeaza cel mai mult pe noile tendinte din moda. Santoni se afla deja la New York, in Moscova, Kiev, Tokio, Roma, Milano si la Paris. Din septembrie va fi si la Bucuresti.Tot din toamna va aparea si noua colectie de pantofi Givenchy. Fondata in 1952 de Hubert de Givenchy, firma a avut parte de cativa dintre cei mai cautati designeri din lume - de la John Galliano la Alexander McQueen. Acesta este unul dintre brandurile care chiar nu mai au nevoie de nici un fel de prezentare, poate doar de o scurta incursiune in tendintele sezonului de toamna-iarna 2006-2007 - cizme cu toc inalt sau cu platforma si bot rotund, in culori tari, cu aplicatii, din materiale lucioase sau piele de ponei, pantofi cu talpa joasa si bot patrat, din piele tratata special pentru a arata veche, sau cu toc foarte inalt si gros, decupati in fata.Brandurile se gasesc in magazinul Exquisit, iar preturile pot ajunge pana la 2.500 RON. Cea mai ieftina pereche de pantofi de dama poarta semnatura Marc Jacobs si valoreaza 299 RON, iar cei mai scumpi pantofi din magazin se vand la 1.900 RON (Church\'s - pentru barbati) si 2.500 RON (Rossi - pentru femei).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tocurile,
Givenchy,
/arta-si-societate/lifestyle/tocurile-givenchy-4073255
4073255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.