Tânăra de 23 de ani care câştigă sute de mii de dolari stând pe o plajă: "Trebuie să îţi faci propriul noroc"

Postat la 06 septembrie 2017 8370 afişări

Rareori întâlneşti o tânără de 23 de ani care câştigă sute de mii de dolari pe an, şi asta lucrând doar 15 ore pe săptămână fără să aibă un birou. Cu toate astea, Sabrina Philipp a reuşit să pună bazele unei afaceri de consultanţă care o încadrează în descrierea de mai sus.

Tânăra de 23 de ani care câştigă sute de mii de dolari stând pe o plajă: "Trebuie să îţi faci propriul noroc"

"M-am născut în Germania, am crescut în Miami şi sunt absolventă de Ştiinţe Politice", a povestit Sabrina celor de la Forbes. "În ultimul an de facultate, am început să mă gândesc la feluri în care aş putea câştiga bani în timp ce călătoresc."

Prima idee a fost aceea de a începe un blog de călătorii: pregătise chiar şi un site şi logo. Părinţii ei lucrau însă în domeniul financiar şi i-au explicat că monetizarea unui astfel de blog ar fi extrem de complicată. Tânără nu a renunţat şi a cumpărat un bilet până în Bali, având doar 800 de dolari în contul bancar.

"Primul meu job a fost să postez pe social media pentru 12 dolari pe oră", povesteşte ea. "În prima lună am reuşit să câştig 5.000 de dolari, îndeplinind şi alte sarcini pe lângă job. Am început apoi să semnez contracte cu diferite firme pentru a le asigura prezenţa online. După patru luni, câştigam deja 20.000 de dolari pe lună."

Ea spune că o decizie extrem de importantă a fost aceea de a ajuta un "mentor" în afaceri, plătind 3.600 de dolari pentru 6 săptămâni de cursuri. Un alt factor ce a contribuit la succesul ei a fost de a folosi tarife mari, de tip premium, încă de la început.

Sabrina Philipp spune că afacerea ei ve genera peste 1 milion de dolari anul viitor, dar ea încearcă deja să se comporte ca managerul unei companii care a atins acea cifră: "Trebuie să îţi faci propriul tău noroc", crede tânăra antreprenoare.

Sursa: Forbes.com

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.