Spiritul de turma din industria restaurantelor
Cine nu cunoaste tipul acela de restaurant cu „specific romanesc”? Si prin specific romanesc ne referim desigur la pizza, snitzele sau Banana Split. Bucurestiul e plin de ele. Iar despre baruri ce sa mai vorbim. E la moda acum servirea cocktail-urilor pe baza de cafea. Time Out le-a testat si pe acestea si va marturisieste ca singurul lucru original la aceste baruri e ca toate au reusit sa dea un alt gust (prost) unor bauturi care au in fond aceeasi reteta.
Citeste mai multe despre spiritul de turma al restaurantelor pe www.timeoutbucuresti.ro
Citeste mai multe despre spiritul de turma al restaurantelor pe www.timeoutbucuresti.ro
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe alephnews.ro
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
/arta-si-societate/lifestyle/spiritul-de-turma-din-industria-restaurantelor-2733529
2733529
comments powered by Disqus












