Şcoala care te ajută să devii o "materialistă de succes": 1.000 de dolari pe săptămâmă ca să înveţi cum să profiţi de bărbaţii cu bani

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 martie 2017 1339 afişări

În noua sa carte, "Nimic nu e adevărat şi totul e posibil: noua inimă a Rusiei", Peter Pomerantsev vorbeşte despre cea mai nouă modă de la Moscova, şcolile pentru tinere care vor să aibă relaţii de orice natură cu oligarhii ruşi

Şcoala care te ajută să devii o "materialistă de succes": 1.000 de dolari pe săptămâmă ca să înveţi cum să profiţi de bărbaţii cu bani

"Teoria în afaceri ne învaţă o lecţie importantă", explică profesoara citată de Pomerantsev. "Caută în permanenţă dorinţele clienţilor. Aplică acelaşi principiu şi când cauţi un bărbat bogat. La prima întâlnire există o singură regulă: nu vorbi despre tine. Ascultă-l. Găseşte-l fascinant. Află-i dorinţele. Studiază-i hobby-urile. Iar mai apoi schimbă-te în concordanţă cu acestea."

Studentele iau notiţe şi ascultă cu mare atenţie, poate şi pentru că plătesc 1.000 de dolari pentru fiecare săptămână de curs. Există zeci de astfel de "academii" în Moscova şi St. Petersburg, purtând nume precum "Geisha School" sau "Cum să fii o femeie adevărată".

Una dintre fetele care participă, pe nume Oliona, s-a mutat la Moscova din Donbas, o regiune minieră din Ucraina. Mama sa era coafeză, iar Oliona ar fi vrut să urmeze aceeaşi profesie; din păcate, salonul a intrat în faliment. În vârstă de 20 de ani la acea vreme, Oliona s-a angajat ca dansatoare la un club de striptease.

Acolo l-a cunoscut pe cel care o întreţine, oferindu-i ceea ce ea numeşte "venit de amantă": un apartament, 4.000 de dolari pe lună, o maşină şi două concedii de 7 zile pe an în Turcia sau Egipt. În schimb, ea trebuie să-i asigure acestuia acces nelimitat la corpul ei.

Oliona nu se vede însă ca o prostituată: diferenţa, spune ea, este că o prostituată trebuie să facă sex cu cel indicat de peşte. Ea, în schimb, îşi vânează singură prada.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.