SAP sponsorizează Team Liquid, una dintre cele mai de succes echipe de sporturi electronice

Autor: Florin Casota Postat la 17 aprilie 2018 44 afişări

SAP a încheiat la începutul lunii aprilie un contract de sponsorizare de 3 ani cu Team Liquid , în urma căruia platforma SAP HANA va fi utilizată pentru analizarea volumului de date generate în cadrul sesiunilor de joc, pentru îmbunătăţirea performanţelor sportivilor şi a echipei.

SAP sponsorizează Team Liquid, una dintre cele mai de succes echipe de sporturi electronice

Parteneriatul cu Team Liquid este prima colaborare pe care SAP o încheie cu o organizaţie profesionistă de sporturi electronice. SAP va colabora cu Team Liquid pentru dezvoltarea de software bazat pe datele generate în timpul jocurilor, ceea ce îi va ajuta pe specialiştii Team Liquid să analizeze randamentul echipelor şi al jucătorilor, în vederea îmbunătăţirii rezultatelor şi recrutării de noi sportivi talentaţi. 

 

"SAP a analizat îndelung piaţa şi ecosistemul Esports înainte de a alege să colaboreze cu Team Liquid, una dintre cele mai de succes echipe în domeniu. Sporturile electronice oferă o posibilitate inedită de deschidere către un public tânăr, pasionat de tehnologie şi talentat, practic, tot ce ne dorim de la viitorii specialişti SAP. ", a declarat Stefan Ries, Director HR, SAP.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.