Reteta de teambuliding

Postat la 26 februarie 2007 11 afişări

Uitati de franghiile atarnate de stanci abrupte si de iesirile la golf. Gatitul este noua senzatie in domeniul teambuilding-urilor corporate. Iar scolile de gatit din America se inmultesc pe zi ce trece. Asa se face ca anul trecut Hands On Gourmet, o scoala din San Fancisco, si-a triplat numarul de bucatari pentru a face fata cererii, ajungand sa aiba 32 de chef-i pe statul de plata.

Cooking by the Book, o alta companie din New York, a realizat 178 de teambuilding-uri in 2006, inregistrand o crestere de 24 de procente fata de 2005. Inspirati de popularitatea crescanda a unor cooking show-uri ca "Iron Chef" and "Top Chef", tot mai multe companii de talia Amgen sau Microsoft isi trimit angajatii sa isi imbunatateasca abilitatile de vanzare sau management taind ceapa, sotand legumele sau urmarind friptura. Echipele pot petrece o ora placuta pregatind impreuna un fel de mancare sau se pot intrece intr-o cursa contra-cronometru. "In bucatarie nu mai este vorba despre structuri ierarhice", explica Stephen Gibbs, co-proprietar al scolii Hands On Gourmet, factorul cheie al acestora . "Cand gatesc toti muncesc la acelasi nivel pentru un scop comun." Si pe langa faptul ca gatitul este o activitate mult mai sigura decat escaladele sau river raftingul, rezultatele muncii in echipa se vad in maxim o ora.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Reteta,
de,
teambuliding
/arta-si-societate/lifestyle/reteta-de-teambuliding-4073635
4073635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.