Restaurantul care vinde cea mai scumpă supă din lume

Postat la 13 septembrie 2017 987 afişări

Într-un oraş unde o supă de vită cu tăieţei nu costă mai mult de şase dolari, acest restaurant o vinde cu o sumă uriaşă, iar clienţii sunt fericiţi să plătească, informează CNN

Restaurantul care vinde cea mai scumpă supă din lume

Este vorba de restaurantul Niu Ba Ba din Taiwan unde se servesc 8 tipuri de supe de vită cu tăieţei, cu preţul de pornire de 16 dolari. Totuşi supa de vită cu tăieţei prezidenţială costă nu mai puţin de 325 de dolari.

Patronul restaurantului justifică preţurile mari prin utilizarea celor mai bune bucăţi de carne de vită importate din SUA sau Australia.

Resturantul a fost înfiinţat în 1990, iar până în 2007 preţul supei prezidenţiale era decis de clienţi. "Întrebam clienţii cât valorează supa. Mulţi au fost dispuşi să plătească şi 10.000 de dolari taiwanezi (aprox 333 de dolari)", a spus patronul.

Pentru a prinde un loc în micuţul local (18-20 de locuri) este recomadă rezervarea cu două zile înainte.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.