Selgros deschide la Bistriţa prima sa unitate şi al treilea magazin cu format nou al reţelei

Autor: Georgiana Călin Postat la 12 septembrie 2017 478 afişări

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, inaugurează la Bistriţa a treia sa unitate în format compact, după cele din Târgu Mureş şi Alba Iulia, deschise în 2016.

Selgros deschide la Bistriţa prima sa unitate şi al treilea magazin cu format nou al reţelei

Clienţii sunt aşteptaţi în magazin cu o amplă sortimentaţie de mărfuri alimentare, specifică Selgros, precum şi cu o selecţie reprezentativă a gamei de produse nealimentare.

“Magazinul de la Bistriţa este al treilea în format compact din ţară. Vom oferi membrilor clubului nostru, profesionişti şi pasionaţi de bunătăţuri, acelaşi sortiment diversificat şi sofisticat, de care se bucură toţi clienţii noştri, într-un format modern şi prietenos. Succesul de care se bucură magazinele similare din Târgu Mureş şi Alba Iulia ne dă încredere că şi bistriţenii vor aprecia calitatea şi prospeţimea oferite de Selgros”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Magazinul are o suprafaţă de vânzare de 4.000 mp (faţă de cei 10.000 mp ai unităţilor standard Selgros), şi respectă accentul pus de Selgros pe competenţa sa majoră în produse alimentare şi gastronomie. Structura acestuia integrează conceptul de piaţă definită de calitate şi prospeţime, adoptat de către companie începând cu 2014, cu legume şi fructe, peşte şi fructe de mare, carne şi produse de brutărie. De asemenea, magazinul găzduieşte şi o vitrină asistată cu brânzeturi şi delicatese, semipreparate din carne şi specialităţi. În plus, unitatea asigură un spaţiu reprezentativ, dedicat articolelor nealimentare, printre care: articole pentru copii (de la jucării şi accesorii până la îmbrăcăminte şi produse specifice), articole de sezon, electronice şi electrocasnice precum şi o variată gamă de articole de menaj. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.