Paryorkerii sunt asteptati la poarta 9!

Postat la 26 februarie 2007 8 afişări

Afacerile transatlantice si extinderea mediului de afaceri catre interculturalitate au dat nastere unui nou mod de viata: paryorkerii sau oamenii care traiesc pe ambele tarmuri ale Oceanului Atlantic. Odata cu acest concept, compania franceza Elysair a lansat prima linie aeriana business-exclusiv ce leaga Parisul de New York. de daniela penescu

Turismul de afaceri nu mai reprezinta de mult o noutate in randul operatorilor aerieni. Afacerile transatlantice si extinderea mediului de afaceri catre lumea cosmopolita a New Yorkului au facut tot mai evidenta nevoia unei modalitati de a concentra relatiile de afaceri, de prietenie sau familiale cuprinse in aceste medii interculturale.

Francezii de la compania aeriana Elysair au intuit oportunitatea enorma pe care businessurile transatlantice o reprezinta pentru industria aviatica. Ei au oferit o noua viziune ideii de turism de afaceri, creand un concept nou, care va fi, cel mai probabil, trend-setter-ul industriei pentru urmatorii ani. LeAvion este linia aeriana special gandita si lansata pentru cei a caror viata se desfasoara intre cele sase fusuri orare dintre tarmurile Oceanului Atlantic, iar paryorkerii sunt rodul intuitiei francezilor de la Elysair pus intr-o lumina cu tente de concept de life-style.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Paryorkerii,
sunt,
asteptati,
la,
poarta,
9!
/arta-si-societate/lifestyle/paryorkerii-sunt-asteptati-la-poarta-9-4073617
4073617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.