O prefectură angajează ninja cu 1400 de euro pe lună

Postat la 14 martie 2016 578 afişări

O prefectură angajează ninja cu 1400 de euro pe lună

Nu este o glumă, ci o încercare a prefecturii Aichi din Japonia de a promova turismul din zonă. Prefectura caută şase ninja pricepuţi în cuvinte, dar şi capabil să se dea peste cap, scrie Japan Times.

Nu este obligatorie cunoaşterea limbii japoneze, deşi este de preferat ca doritorul să ştie japoneză. În schimb, obligatorie este cunoaşterea limbii engleze. Totuşi nu este de ajuns, candidaţii trebuie să  "ştie să facă salturi periculoase în spate, să facă mişcări de dans sau să lanseze shuriken (arme tradiţionale japoneze) şi să aibă cunoştinţe solide de istorie medievală", spune Satoshi Adachi, şeful departamentului de promovare a turismului din prefectură.

Cei angajaţi vor avea un contract pe un an şi vor fi plătiţi cu 1400 de euro pe lună.

Persoanele majore, indiferent de naţionalitate, pot aplica pentru aceste locuri de muncă până pe 22 martie. Candidaţii admişi vor urma o lună de antrenamente în Japonia, urmând să înceapă noua slujbă la 1 mai. Ei trebuie să lucreze 30 de ore pe săptămână, îndeosebi în weekend-uri şi în zilele de sărbătoare.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/o-prefectura-angajeaza-ninja-cu-1400-de-euro-pe-luna-15106578
15106578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.