Kika intra pe piata romaneasca

Postat la 30 aprilie 2007 337 afişări

Retailerul austriac de mobila si decoratiuni interioare Kika se pregateste sa ridice cortina pentru lansarea primului magazin in Romania in 2008.

In acest scop, compania a achizitionat un teren in zona comerciala Militari din partea de nord-vest a Bucurestiului. La inchiderea editiei, reprezentantii Kika asteptau avizele necesare pentru deschiderea magazinului, care a fost programata pentru vara sau toamna anului viitor. Conform unor surse din piata imobiliara, Kika a inchiriat o suprafata de circa 30.000 de metri patrati. Conceptul locatiilor Kika aduce la un loc doua elemente reprezentative: suprafetele mari, de aproximativ 20.000 de metri patrati, si produsele apartinand tuturor categoriilor de preturi, dar in general accesibile. Potrivit datelor proprii, Kika este lider de piata in tara din care provine, Austria. Spre deosebire de IKEA, care a deschis primul sau magazin de mobilier si decoratiuni in tara noastra in luna martie a acestui an, produsele din magazinele Kika nu sunt comercializate exclusiv sub marca firmei.

Retailerul austriac detine peste 30 de magazine in tara de provenienta, iar reteaua firmei este prezenta si in Ungaria, Croatia, Cehia si Slovacia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Kika,
intra,
pe,
piata,
romaneasca
/arta-si-societate/lifestyle/kika-intra-pe-piata-romaneasca-4073774
4073774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.