In pat cu Giorgio Armani, Missoni sau Fendi

Postat la 02 iulie 2007 157 afişări

Sub pretextul ca vor sa impuna un stil de viata haute couture, designerii de moda si-au "tesut" numele pe accesoriile pentru casa, fie ca este vorba despre mobila, decoratiuni, paturi, asternuturi sau fete de masa. Astfel, amatorii de produse brenduite nu numai ca isi vor putea etala ochelarii sau geanta de marca, ci se vor inveli, vor dormi si vor manca la masa cu creatorul preferat.

Gama care defileaza pe podiumurile cu produse pentru casa este cat se poate de variata: covoare, cearsafuri, fete de perna sau masa, draperii sau huse. De altfel, tesaturile au fost primul segment pe care au intrat designerii de moda care si-au propus sa-si foloseasca creativitatea si pe piata de design interior.

Habitat, brandul britanic de design interior, a invitat la cea de-a 40-a aniversare nume celebre din domenii diferite, precum creatorul de moda Issey Miyake sau actorul Ewan McGregor, sa isi puna amprenta asupra unei colectii unice de obiecte de design numita VIP (Very Important Products). Iar italienii de la Cappellini, producatori de mobila, au lansat in 2001 scaunul "Rive Droite" imbracat in tapiterie semnata Pucci.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
In,
pat,
cu,
Giorgio,
Armani,
,
Missoni,
sau,
Fendi
/arta-si-societate/lifestyle/in-pat-cu-giorgio-armani-missoni-sau-fendi-4073852
4073852
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.