Imagini uluitoare cu tribul care trăieşte în case construite în copaci. Au aflat de restul lumii în anii '70 - GALERIE FOTO

Postat la 17 august 2017 716 afişări

Potrivit cercetătorilor, cei din misteriosul trib Korowai, aflat în Papua, nu ar fi aflat decât în 1970 că mai există şi alţi oameni pe pământ în afară de ei.

Trăind într-o izolare aproape absolută, tribul este cunoscut pentru casele specifice, construite în copaci; iniţial acestea aveau rolul de a proteja împotriva atacurilor atunci când diferite clanuri se luptau pentru putere.

Deşi tribul are în jur de 3.000 de membri, primul contact documentat cu lumea civilizată a avut loc în 1974, atunci când un grup de cercetători s-a întâlnit cu un membru Korowai.

Sursa: Daily Mail

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.