Emilia Bunea este înlocuită de Carmina Dragomir în poziţia de CEO al Metropolitan Life în România

Autor: Florin Casota Postat la 05 septembrie 2017 719 afişări

Metropolitan Life anunţă numirea Carminei Dragomir în funcţia de CEO în România, începând cu 1 octombrie 2017. Carmina Dragomir va prelua această funcţie de la Emilia Bunea, care a condus operaţiunile Metropolitan Life din România în ultimii trei ani.

Emilia Bunea este înlocuită de Carmina Dragomir în poziţia de CEO al Metropolitan Life în România

Carmina Dragomir se alătură Metropolitan Life România după ce a deţinut cu succes poziţia de Deputy CEO & COO al MetLife Italia, în ultimii trei ani. Din noua sa funcţie, Carmina va raporta lui Dirk Ostjin, Regional Head MetLife, Europa Centrală şi de Vest. Experienţa sa în cadrul Metropolitan Life a început în 2003 şi include poziţii de conducere anterioare, precum COO, în cadrul Metropolitan Life România.

"Este o reală oportunitate să mă întorc la ceea ce consider a fi una dintre pieţele cu cea mai rapidă dezvoltare din regiune. Consider că Metropolitan Life poate juca un rol esenţial în modelarea viitorului pieţei de asigurări din România şi sunt onorată să conduc o echipă formată din unii dintre cei mai buni profesionişti din domeniu", a declarat Carmina Dragomir.

Parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări din lume, Metropolitan Life îşi desfăşoară activitatea de peste 18 ani în România. În prezent, Metropolitan Life deserveşte două milioane de clienţi care beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private, având o echipă de 170 de angajaţi şi 500 de agenţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.