Egalitate in premii

Postat la 26 februarie 2007 6 afişări

All England Tenis Club, prestigiosul club ce gazduieste turneul de tenis de la Wimbledon, unul dintre cele patru "slemuri" ale tenisului mondial, a anuntat ca, pentru prima oara in istoria de 40 de ani a turneului, premiile castigate de jucatori vor fi egale, indiferent de sexul jucatorilor. Turneul englez se alatura US Openului si Australian Openului intr-o tendinta de egalitate regasita in toate domeniile, de la politica, business si acum sport. Tenisul, unul dintre cele mai elegante sporturi, este prima disciplina care sustine tendinta.

Daca in 1968 castigatorul tabloului masculin castiga aproape triplu ? 2000 fata de 750 de lire, anul trecut Roger Federrer a ridicat 1.280.000 de lire, cu doar 60.000 mai mult decat Amelie Mauresmo, iar anul acesta premiile vor fi egale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Egalitate,
in,
premii
/arta-si-societate/lifestyle/egalitate-in-premii-4073639
4073639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.