Ea este medicul chirurg de 89 de ani care încă are patru operaţii pe zi

Postat la 03 februarie 2017 785 afişări

Alla Illyinichna Levushkina este doctor chirurg la spitalul Ryazan, din apropierea Moscovei. Ea are aproape 90 de ani, dar încă duce la bun sfârşit chiar şi patru operaţii pe zi.

Ea este medicul chirurg de 89 de ani care încă are patru operaţii pe zi

Femeia de 89 de ani trăieşte într-un apartament împreună cu nepotul său şi opt pisici, a devenit chirurg în urmă cu 67 de ani şi chiar dacă a operat peste 10.000 de pacienţi nu are nicio intenţie de a se retrage.

"Meseria de doctor depăşeşte ideea de profesie, e un stil de viaţă", a declarat Alla Illyinichna Levushkina postului de radio Lite FM. "Dacă m-aş retrage, cine ar mai opera?"

Cei care au intervat interviul au scris că femeia este cel mai vârstnic doctor chirurg din lume, întrebând-o care este secretul longevităţii sale. "Nu e niciun secret", le-a răspuns ea. "Mănânc de toate, râd mult şi plâng la fel de mult."

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.