De la modă la film

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 ianuarie 2016 98 afişări

De la modă la film

Nu mai e deloc ceva neobişnuit să vezi actriţe renumite făcând reclamă caselor de modă şi fotomodele jucând în filme, scrie Financial Times.

Mai nou unora dintre creatorii de modă le place să treacă în spatele aparatului de filmat. Astfel, Tom Ford şi-a făcut deja debutul regizoral în 2009, cu A Single Man, iar anul acesta va lansa Nocturnal Animals.

Cele două surori din spatele brandului Rodarte, Kate şi Laura Mulleavy, şi-au anunţat debutul în calitate de scenariste şi regizoare cu Woodshock în care au distribuit-o pe Kirsten Dunst, iar Tara Subkoff, de la Imitation of Christ a scris şi regizat filmul de groază #Horror, lansat în SUA la finalul anului trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moda,
film,
debut,
lansare,
actrite,
anunt,
aparat,
brand,
calitate,
case
/arta-si-societate/lifestyle/de-la-moda-la-film-15009019
15009019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.