Caseta care întoarce ceasul

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 ianuarie 2016 85 afişări

Caseta care întoarce ceasul

Câteodată colecţionarii nu se mulţumesc doar să adune exemplare din obiectul pasiunii lor şi să le expună în locuinţa personală, ci realizează ei înşişi gadgeturi care se le pună în valoare.

Un astfel de colecţionar este Allen Hsieh din Taiwan, pasionat de ceasuri mecanice, care, din dorinţa de a le menţine în stare de funcţionare, aproiectat şi confecţionat nişte casete speciale în care ceasurile pot fi expuse şi întoarse ca să nu se oprească din ticăit.

Cea mai importantă astfel de creaţie, scrie New York Times, este ”Lucky Egg„, care arată ca un ou mare, este confecţionată din plastic ransforsat cu fibre de sticlă, a fost produsă într-o serie limitată de numai 28 de exemplare şi poate fi achiziţionată de cei interesaţi pentru suma de 12.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/caseta-care-intoarce-ceasul-15009016
15009016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.