De ce a renunţat această tânără la o carieră în armată: "Totul a început ca o glumă"

Postat la 02 decembrie 2017 13523 afişări

Kindly Myers s-a născut pe 20 septembrie 1985 în Kentucky, Statele Unite ale Americii.

După ce a absolvit cursurile liceului Red Boiling Springs, ea a servit în Garda Naţională a Armatei timp de patru ani.

În acea perioadă, spune că a devenit mult mai puternică, atât mental cât şi fizic. "Am învăţat şi să trag cu tot felul de arme şi chiar lansatoare de rachete", povesteşte tânăra celor de Ramblingbeachcat.com.

După armată, ea a lucrat ca barmaniţă la un bar din Nashville, acasă unde a fost remarcată şi i s-a propus să devină model.

Kindly Myers este acum una dintre cele mai cunoscute personalităţi de pe reţele precum Instagram sau Vine şi a apărut în mai multe reviste, aşa cum sunt Maxim, Coed sau Joker Magazine.

"Mi-am dorit întotdeauna să fiu model, chiar dacă totul a început ca o glumă", povesteşte Myers. "Ultimii doi ani au fost însă extraordinari, pentru că am apărut pe coperta unor reviste cunoscute."

Veniturile tinerei nu sunt publice, dar publicaţia citată estimează că Myers câştigă sute de mii de dolari anual.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.