Cum se distreaza fetele unui miliardar intr-o zi de vacanta - GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cristea Postat la 22 iulie 2011 80 afişări

Plimbari cu elicopterul, plaja pe puntea unui iaht exclusivist si cumparaturi la cele mai luxoase magazine– asa arata o zi din vacanta Tamarei si a Petrei, fiicele lui Bernie Ecclestone, miliardarul care controleaya Formula 1.

Tamara a luat un elicopter pentru a ajunge pe iahtul luxos al tatalui sau situat la Monaco, unde o astepta sora sa, scrie Daiy Mail. Imbracate cu haine scumpe si inconjurate de o armata de bodyguarzi si servitori pregatiti sa le satisfaca orice pofta, cele doua fete au petrecut pe iaht impreuna cu iubitii lor.

Petra, in varsta de 22 de ani, este logodita cu omul de afaceri James Stunt de patru ani si se vor casatori in cateva saptamani. Tamara, in varsta de 27 de ani, se intalneste cu Omar Khyami, un broker de 37 de ani. Cei doi au devenit un cuplu in luna mai a anului trecut, dupa ce fiica lui Ecclestone s-a despartit de fostul sau PR, Robert Montague, cu care a avut o relatie de doi ani. Intr-un interviu, Tamara a declarat ca ar vrea sa se marite cu Khyami, insa ca nu au stabilit nimic deocamdata.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-se-distreaza-fetele-unui-miliardar-intr-o-zi-de-vacanta-galerie-foto-8515341
8515341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.