Cum arată soţia DICTATORULUI Kim Jong-un, liderul nord-corean

Postat la 02 iulie 2017 21584 afişări

Nimeni nu ştie când a început cu exactitate relaţia lor, dar se pare că actuala doamnă a Phenianului ar fi fost instruită timp de şase luni pentru a se comporta ca atare şi pentru a fi o consoartă bună.

Cum arată soţia DICTATORULUI Kim Jong-un, liderul nord-corean

Liderul nord-corean Kim Jong-un este cunoscut întregii lumi, deoarece s-a făcut remarcat prin stilul de viaţă excentric pe care îl are, dar puţină lume ştie că acesta este însurat.

 

Kim Jong-un este primul din familia sa care s-a fotografiat şi şi-a prezentat soţia poporului, dat fiind că nici tatăl, nici bunicul acestuia - Kim Jong-il, respectiv Kim Il-sung, nu au fost filmaţi sau fotografiaţi în public alături de soţiile lor.

 

Ri Sol-ju este o fostă cântăreaţa, iar apariţiile ei publice sunt foarte rare. Potrivit zvonurilor, aceştia s-ar fi cunoscut la o petrecere la care Ri Sol-ju cânta pentru tatăl actualului lider, Kim Jong-il.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-arata-sotia-dictatorului-kim-jong-un-liderul-nord-corean-16540259
16540259
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.