Cum arată o cameră in singurul HOTEL de ZERO STELE din lume - GALERIE FOTO

Postat la 04 iulie 2017 1511 afişări

Ideea unui hotel de zero stele pare ciudată, dar doi elveţieni au decis că e una ce merită privită mai cu atenţie.

Mai exact, e vorba de o cameră fără ziduri sau ferestre - şi cameră ar putea fi cam mult spus. Gemelli Frank şi Patrik Riklin au dezvoltat conceptul Null Stern ("Zero Stele") ca o alternativă la concediile clasice.

Ei aduc un pat în mijlocul pustietăţii şi vând noaptea de cazare la un preţ modest de 200 de euro.

Există şi câteva servicii, aşa cum este un majordom ce poate aduce micul dejun la pat. Problemele mai mari apar în cazul toaletei - există una publică, dar clienţii au de mers pe jos cam 10 minute.

Situat la 1.700 de metri deasupra nivelului mării, Null Stern este deja rezervat complet pentru 2017. Dacă vă tentează să petreceţi o noapte aici, vă sugerăm să rezervaţi ceva mai din timp; nu de alta, dar singura cameră ar putea fi deja ocupată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.