Cele mai bine platite echipe sportive din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 22 aprilie 2011 67 afişări

Indiferent ca este vorba de fotbal, baschet sau baseball, jucatorii celor mai bine platite echipe sportive din lume castiga anual milioane de dolari. Clubul de fotbal Barcelona castiga cei mai multi bani.

ESPN Magazine a publicat un raport despre cele mai mari salarii ale echipelor sportive. Studiul are la baza doar salariul, bonusurile si recompensele fiind excluse.

Cea mai bine platita echipa de sport din lume este clubul de fotbal spaniol Barcelona.

Salariul mediu anual al unui jucator este de 7.910.737 de dolari. Cel mai bine platit jucator de aici este Lionel Messi (14,9 milioane de dolari ).

Echipa care se afla pe locul al doilea este Real Madrid. Salariul mediu anual al unui jucator de aici este de 7.356.635 de dolari. Cel mai bine platit jucator de aici este Cristiano Ronaldo (18,5 milioane de dolari).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cele-mai-bine-platite-echipe-sportive-din-lume-galerie-foto-8179545
8179545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.