Cea mai scumpă margarita din lume. Dacă o comanzi, două gărzi de corp stau lângă tine ca să fii în siguranţă

Postat la 19 februarie 2018 356 afişări

Din când în când mai vrem să ne răsfăţăm cu o băutură mai specială, dar nu ştiu câţi sunt dispuşi să cheltuiească atât de mult pe un cocktail, scrie Gustarte.ro

Cea mai scumpă margarita din lume. Dacă o comanzi, două gărzi de corp stau lângă tine ca să fii în siguranţă

Exoticul cocktail se vinde la Londra într-un restaurant cu specific mexican, Cantina Laredo în Convent Garden, iar acesta are un preţ de 50.000 de lire sterline. Nu băutura este atât de scumpă, ci decorul care o însoţeşte: un diamant de 4,1 carate. Totuşi, nici tequilla din care este făcută margarita nu este una obişnuită. Cocktailul este obţinut din două băuturi de colecţie Jose Cuervo Platino şi 1800 Colección care se vând cu 2,000 de lire sterline fiecare. În loc de tradiţionala limetă s-au folosit suc de ananas alb şi limequats (un hibrit între limete şi kumquat).

Preţiosul diamant nu este singurul décor. Mai sunt folosite şi flori de ananas, care, la fel ca bijuteria, nu sunt comestibile.

Citeşte mai multe pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.