Camera foto care face doar fotografii alb-negru şi costă mai mult decât o maşină - GALERIE FOTO

Postat la 12 mai 2017 121 afişări

Camera foto Phase One IQ3 100MP Achromatic este prima cameră format mediu de 101 megapixeli ce face fotografii doar alb-negru şi costă 50,000 de dolari, potrivit PetaPixel

Camera este construită în jurul unui senzor de 101 megapixeli care are o sensibilitatea a imagini ISO maximă de 51,200. Abilitatea de captură alb-negru a fost atinsă prin eliminarea filtrului de culoare Bayer prezent în majoritatea camerelor foto digitale. Acest detaliu de construcţie se reflectă în fotografii cu detalii absolute, valori de luminanţă corecte şi variaţii subtile de ton aproape imposbil de capturat altfel.

Camera este dedicată fotografiilor care vor să captureze imagini alb-negru de mare rezoluţie portrete, peisaje sau arhitectură. Are declanşator electronic, are timp maxim de expunere de 60 de minute, Wi-Fi, şi HDMI. 

Vezi mai multe fotografii realizate cu Phase One în galeria foto

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.