Asirom, Elsa si triunghiul tricolor

Postat la 02 iunie 2008 20 afişări

Un latrat si situatia e salvata. Sau asa s-ar putea traduce noua imagine promovata de Asirom, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de asigurari. Dupa ce anul trecut afilierea la grupul gigant Vienna Insurance Group nu a impiedicat pierderi de peste 9,5 milioane de euro, anul acesta asiguratorul roman isi ia alaturi un ciobanesc mioritic, "vehiculul" pentru rebrandingul companiei.

Asirom a avut in 2007 o cifra de afaceri de 188, 3 milioane de euro, care a situat compania pe locul trei in piata, dupa Allianz-Tiriac (371 de milioane de euro) si Omniasig (265 de milioane de euro). Totusi, a raportat pierderi de peste 9,5 milioane de euro, pe care spera sa le acopere prin cresterea randamentului de anul acesta. Tinta vizata: un profit brut de 7 milioane de euro, iar una din metodele prin care reprezentantii companiei spera sa atinga acest target este rebrandingul.

"In toate tarile in care avem companii, Vienna Insurance Group este in top trei sau patru", spun reprezentantii VIG. Compania romaneasca este detinuta aproape in totalitate de Vienna Insurance Group, cu peste 99% din actiuni, in urma unei serii de tranzactii ce au avut loc anul trecut. "2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore care au adus beneficii de imagine notabile pentru Asirom, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat familiei grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est - Vienna Insurance Group. Acum, Asirom este printre cele 40 de companii din regiune care formeaza echipa VIG."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Asirom,
,
Elsa,
si,
triunghiul,
tricolor
/arta-si-societate/lifestyle/asirom-elsa-si-triunghiul-tricolor-4074208
4074208
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.