Aroganţă sau prostie? Fiul unui miliardar chinez i-a cumpărat câinelui său 8 iPhone-uri de ultimă generaţie

Postat la 09 iulie 2017 108 afişări

În vreme ce sute de oameni se aşezau la coadă în faţa magazinelor Apple pentru a cumpăra ultimul model de iPhone lansat de oamenii lui Tim Cook, un utilizator aştepta liniştit ca gadgetul să ajungă la el.

Ce-i drept, e vorba de un utilizator mai puţin obişnuit: Coco este un mamut de Alaska, iar stăpânul său a decis să îl răsfeţe cu nu mai puţin de 8 iPhone-uri.

Wang Sicong, fiul miliardarului chinez Wang Jianlin, a decis să cheltuie o mică parte din averea de 30 de miliarde de dolari a tatălui său pentru Coco. Fapta bună a fost apoi împărtăşită cu toată lumea pe pagina de Webo a câinelui.

Nu este prima dată când Coco primeşte cadouri de asemenea fel: în 2015, stăpânul său l-a "echipat" cu două ceasuri Apple, având o valoare de aproape 37.000 de dolari. Poreclit "bărbatul naţiunii", Wang Sicong este cel mai căutat burlac din China, asigurând-şi astfel prezenţa zilnică pe primele pagini ale ziarelor.

Un alt exemplu de "fiu risipitor" este Travers Beynon, născut în Melbourne în 1972. El este moştenitorul unui imperiu de miliarde de dolari în industria tutunului, FreeChoice. El a urmat colegiul de băieţi Clairvaux, preluând apoi frâiele companiei care controlează peste 200 de magazine în Australia.

A pozat ca model în anii '90, iar renumele l-a ajutat să se căsătorească cu o câştigătoare de Miss World. Şi-a creat o reputaţie de playboy, dar a ajuns să dea dovadă de un misoginism dus la extrem. Autoporeclit The Candyman, Travers Beynon a strâns peste 200.000 de urmăritori pe contul său de Instagram. I se mai spune, printre altele, şi noul Hugh Hefner.

Organizează petrecere extravagante cheltuind chiar şi 500.000 de dolari pe o singură petrecere la vila sa "The Candyshop Mansion". De cele mai multe ori acesta este înconjurat de femei îmbrăcate sumar şi de câteva ori a apărut conducând mai multe femei ţinute în lesă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.