Film: Profitori de război

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 septembrie 2016 94 afişări

Film: Profitori de război

Regizorul trilogiei ”Marea Mahmureală„, Todd Phillips, revine cu o nouă comedie, inspirată din fapte reale, ”War Dogs: tipii cu arme„, care-i are în rolurile principale pe Jonah Hill şi Miles Teller şi poate fi vizionată în cinematografe din 19 august. 

Războiul din Irak devine cea mai profitabilă afacere pentru doi tineri prieteni din Miami, mai ales după ce o iniţiativă guvernamentală le permite micilor întreprinzători să liciteze pentru contracte cu armata americană. Rapid, cei doi încep să învârtă sume uriaşe de bani, ducând o viaţă de lux şi extravaganţe.

Lucrurile scapă de sub control în momentul în care încheie un contract de 300 de milioane de dolari cu armata afgană, căreia trebuie să-i livreze un stoc uriaş de arme. Pe lângă figurile periculoase implicate, în tranzacţie mai intervine ameninţător şi guvernul american. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.