Ryanair lansează o nouă ofertă promoţională de bilete. Vezi unde poţi zbura cu 7.99 euro

Postat la 02 septembrie 2016 1776 afişări

Ryanair lansează o nouă ofertă promoţională de bilete. Vezi unde poţi zbura cu 7.99 euro

Ryanair şi-a lansat orarul pentru vara 2017 din Bucureşti, cu o nouă rută către Palermo, trei noi destinaţii de vară - Berlin, Bristol şi Timişoara, şi mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano, care vor aduce 1.9 milioane de pasageri, potrivit reprezentanţilor companiei. Totodată, compania a anunţat că îşi va deschide baza de la Bucureşti în urma unei investiţii de 300 de milioane de euro, pentru trei aeronave alocate.  

“Suntem bucuroşi să lansăm orarul nostru pentru vara 2017 în Bucureşti, care include o nouă rută către Palermo, o continuare pentru vară a operaţiunilor noastre de iarnă Berlin, Bristol şi Timişoara, şi mai multe zboruri către Bruxelles, Dublin şi Milano, care vor vor aduce 1.9m clienţi p.a. şi vor susţine 1,400 locuri de muncă pentru Aeroportul Bucureşti, toate pentru că noi continuăm să ne dezvoltăm operaţiunile la Bucureşti.

Aşteptăm cu nerăbdare deschiderea bazei noastre din Bucureşti, la sfârşitul lunii octombrie, cu 3 aeronave alocate şi o investiţie de 300m $, şi, pentru următorii ani, creşterea numărului rutelor operate, a traficului şi turismului în România. Pentru a sărbători lansarea orarului Vara 2017 Bucureşti, dar şi deschiderea noii noastre baze, scoatem la vânzare 100,000 de locuri din întreaga noastră reţea de rute europene, la tarife promoţionale începând de la doar 7.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până luni (5 septembrie). Pentru a nu rata această promoţie extraordinară invităm clienţii să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, a declarat  David O’Brien, Chief Commercial Officer al Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.