Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Mihai Toader: Parcări supraetajate de la anul. Maşinile vor fi ridicate din nou

Postat la 01 septembrie 2016 152 afişări

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Mihai Toader, a declarat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că de anul viitor se va începe construcţia unor parcări supraetajate pentru care a găsit deja şase locaţii, precizând că va reînfiinţa serviciul de ridicare a masinilor.

Într-un interviu acordat agenţiei de presă MEDIAFAX, primarul Sectorului 2 al Capitalei, Mihai Toader, a anunţat că au fost demarate studiile pentru construirea a zece parcări supraetajate în mai multe zone rezidenţiale din sector.

"În Sectorul 2, rezolvarea va fi în mare parte pe verticală, fie supraetajate, fie subterane. Deja încep să fac studiile de prefezabilitate. Am un număr de şase locaţii acum pentru parcări supraetajate. Sper să reuşesc să le fac în parteneriat. Mai am un număr de patru locaţii pentru «smart parking» (parcare inteligentă - n.r. ), asta am să-l fac tot ca proiect pilot. Vedem costuri, elaborăm documentaţiile pentru licitaţii şi să dăm drumul la lucrări. Oricum, la anul se vor demara", a declarat edilul Sectorului 2.

Mihai Toader a mai precizat că, de îndată ce Ministerul de Interne va elabora normele de aplicare a legii ridicărilor auto, Primăria Sectorului 2 va reînfiinţa acest serviciu, iar autoturismele care obstrucţionează traficul sau accesul în anumite zone, vor fi din nou ridicate.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.