Declaraţia care ar putea să-l coste pe Trump preşedinţia SUA. ”Violul nu ar exista dacă femeile ar fi mai puternice”

Autor: Ştefan Stan Postat la 02 septembrie 2016 909 afişări

”Dacă din punct de vedere fiziologic am fi fost la fel de ...”

Declaraţia care ar putea să-l coste pe Trump preşedinţia SUA. ”Violul nu ar exista dacă femeile ar fi mai puternice”

Managerul de campanie al lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a spus într-o emisiune TV că ”violul nu ar exista dacă femeile ar fi mai puternice”, o declaraţie care a pornit un nou val de controverse pentru candidatul republican la preşedinţia SUA.

Conway a fost adusă de Trump pentru a îmbunătăţii percepţia femeilor despre el, însă afirmaţiile noului şef de campanie vor reaprinde dubiile legate de abilitatea campaniei lui Trump de a câştiga voturile femeilor.

”Dacă din punct de vedere fiziologic am fi fost la fel de puternice ca bărbaţii, nu vorbesc emoţional, mental sau profesional, violul nu ar exista, femeile ar putea fi în stare să se apere singure”, a spus Conway.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femei,
refuz,
campanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.