Ce vedem la cinema: "Păsări Libere 3D" (GALERIE FOTO, GALERIE VIDEO)

Postat la 09 noiembrie 2013 443 afişări

Din 15 noiembrie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane animaţia "Păsări Libere 3D", aventura în timp a doi curcani curajoşi, hotărâţi să schimbe destinul întregii lor rase.

La o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate, notă discordantă face numai Reggie (Owen Wilson), un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat.

Ce vedem la cinema: "Păsări Libere 3D" (GALERIE FOTO)

Însă viaţa lui Reggie se schimbă radical în momentul în care Preşedintele SUA îl adoptă ca animal de companie pentru fiica lui. Asta înseamnă că va duce o viaţă în puf, cu pizza la discreţie şi televizor la dispoziţie. Dar când în sfârşit îşi găseşte locul, curcanul nostru este introdus cu forţa într-o misiune de maximă importanţă.

Ce vedem la cinema: "Păsări Libere 3D" (GALERIE VIDEO)

Jake (Woody Harrelson) este un curcan războinic, a cărui misiune este aceea de a schimba istoria şi de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie.

Dacă vor izbuti sau nu să-şi schimbe destinul, rămâne să descoperiţi urmărind animaţia "Păsări Libere 3D", începând cu 15 noiembrie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Oneşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cine Grand (Botoşani), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Ostroveni (Râmnicu-Vâlcea), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-pasari-libere-3d-galerie-foto-galerie-video-11651956
11651956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.