Aventuri la 10.000 de metri altitudine (VIDEO)

Postat la 12 iulie 2014 72 afişări

Liam Neeson sfidează pericolul şi intră din nou în acţiune în "Non-Stop", filmul recomandat de PRO Video în această săptămână, un thriller plin de suspans şi situaţii la limita imposibilului, disponibil pe DVD din 24 iunie.

Aventuri la 10.000 de metri altitudine (VIDEO)

În timpul unui zbor transatlantic New York - Londra, ofiţerul de zbor Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, un pasager din avion ar urma să fie omorât la fiecare 20 de minute.

Cu un spaţiu de desfăşurare limitat, un inamic necunoscut şi multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât şi propria reputaţie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/aventuri-la-10-000-de-metri-altitudine-video-12931366
12931366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.