Dau o recitare pentru o cină. Cum să câştigi bani când eşti poet

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 martie 2013 35 afişări

Luând, probabil, ca exemplu aezii Greciei Antice care călătoreau din loc în loc distrându-şi publicul cu versurile lor pe muzică de liră, un poet britanic îşi propune să călătorească prin Anglia câştigându-şi pâinea desfătând publicul cu poeziile sale.

Poetul Simon Armitage va efectua, pe jos, călătoria de circa 400 de kilometri în regiunea de coastă a ţării în această vară, citindu-şi creaţiile la şcoli, în cârciumi sau în alte locuri şi cerând în schimb masă şi casă, scrie The Guardian. Armitage este atât de încrezător în şansele sale, încît nu are de gând să-şi ia bani cu el.

Poetul nu este la prima aventură de acest fel: a parcurs pe jos şi distanţa dintre Derbyshire şi graniţa cu Scoţia pentru cartea sa "Walking Home" ("Pe jos spre casă").

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/dau-o-recitare-pentru-o-cina-cum-sa-castigi-bani-cand-esti-poet-10657492
10657492
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.