Cum arată nişte neoane de milioane (FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 20 aprilie 2013 105 afişări

Crearea de firme luminoase se poate transforma în artă, scrie the Independent. Aşa a făcut Chris Bracey, care a ajuns să fie căutat şi de Hollywood.

Artistul îşi are atelierul de creaţie numit "God’s Own Junkyard" la Londra, unde adună tot felul de elemente luminoase de pe la târguri, săli de jocuri mecanice, firme vechi din SUA şi piese pe care le confecţionează acolo.

Fiu de meşter care făcea firme luminoase pentru târguri, Bracey a preluat meşteşugul tatălui, ajungând să creeze diverse adevărate opere de artă, cum ar fi o pereche de aripi de înger cu nimb care închipuie un înger, un pumnal mare luminos care pare să iasă prin fereastra unei galerii şi multe altele, lucrări care se vând pentru sume între 15.000 şi 25.000 de lire.

Nu a trecut neobservat nici de lumea filmului: creaţiile sale au apărut în "Eyes Wide Shut", "Charlie and the Chocolate Factory" ori "Blade Runner".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firme luminoase,
arta,
neon,
chris bracey,
londra
/arta-si-societate/cum-arata-niste-neoane-de-milioane-foto-10771274
10771274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.