Ce spune Neti Sandu despre 2012?

Postat la 10 ianuarie 2012 56 afişări

Ce ştim cu toată certitudinea? Că Jupiter, Planeta Norocului, se află tot în zodia Taurului, ca în anul precedent, şi va rămâne în această zodie până pe 11 iunie 2012, după care va intra în Gemeni şi va tranzita acest segment până pe 26 iunie 2013. Aşadar, favoriţii anului sunt doi - nativii din Taur şi Gemeni, dar şi ceilalţi de pe lângă ei vor fi mai mult sau mai puţin norocoşi, în funcţie de semnul de Aer sau de Pământ al zodiei de naştere sau al ascendentului, care să se asorteze cu zodiile “vedetă”.

de Neti Sandu

Jupiter în Taur trebuie să ne readucă, dacă nu-l avem deja, cheful de viaţă, să ne bucurăm de fiecare clipă, să ştim să savurăm o delicatesă culinară, dar să fim şi noi capabil să gătim, să revenim la simplitate. Acesta este momentul când ne-am putea reinventa un stil de viaţă care să se potrivească şi cu munca pe care o prestăm şi cu viaţa de familie, pentru că Taurul vrea să le împace pe amândouă; el este un familist convins, trăieşte după principiile pe care le-a moştenit de la părinţi şi de la bunici şi luptă să le inoculeze şi noii generaţii.

Zodia Taurului reprezintă casa astrologică a banilor, a salariului, a parteneriatului de afaceri şi ar fi cazul să apreciem, mai mult ca oricând, valoarea banilor munciţi, să nu-i mai cheltuim cu atâta uşurinţă, să fim mai selectivi şi să cumpărăm lucruri de calitate. Şi în privinţa partenerilor de afaceri am putea să facem o selecţie şi să ne asociem cu acei oameni care să muncească la fel ca noi, cu aceeaşi seriozitate, ca să iasă un lucru de excepţie de pe urma acestui parteneriat.

S-ar putea să acordăm mai multă atenţie agriculturii, să ne hrănim cu roadele pământului, să renunţăm la alimentele frumos ambalate şi toxice. Poate că se va mai resimţi criza financiară şi în decursul anului viitor, dar Jupiter în Taur va face în aşa fel încât să avem din ce trăi, să descoperim noi resurse. Din a doua jumătate a anului, Jupiter va intra în Gemeni, iar acest lucru o să ne ajute să dezvoltăm comunicarea, o să ne dezlege limbile şi o să eliberăm toate lucrurile pe care le-am ţinut în noi şi n-am avut puterea, curajul, îndrăzneala să scăpăm de ele. Jupiter o să ne dezvolte simţul afacerilor, o să ne dea prilejul să iniţiem o afacere pe cont propriu, să fim inventivi şi să găsim modalităţi de a face bani în timpul liber, în regim de colaborare. Tot Jupiter va activa casa astrologică a călătoriilor şi vom ieşi mai des din casă, vom combate sedentarismul. Ideea de mişcare o să ne străfulgere pe fiecare dintre noi şi o să fie cel mai bun remediu pentru sănătate, combinat cu o alimentaţie corectă.

Nevoia de bani ca să achităm ratele o să ne determine să ne luăm şi două joburi, să ne transferăm cu mai multă uşurinţă de la un serviciu la altul ca să ne fie şi nouă, şi familiei mai bine. În felul acesta se va regla situaţia financiară, cu atât mai mult cu cât Marte va fi în relaţie armonioasă cu Pluton şi nu vom mai avea senzaţia, la fel că în anii precedenţi, că muncim fără spor. O să cam abuzăm de rezervele băneşti strânse cu greu, în perioada în care Marte va fi în Balanţă, din 3 iulie până pe 23 august, când pot apărea şi disensiuni în relaţia cu partenerii de afaceri sau în cea de cuplu. Se vor semna tratate, documente oficiale referitoare la tranzitul interstatal, regimul vizelor şi vor avea loc negocieri cu străinătatea pe multe teme. Unele înţelegeri între state sau chiar la nivelul ţării noastre se vor modifica, vor avea loc negocieri în intervalele în care Mercur va fi retrograd - de trei ori în acest an: martie-aprilie, iulie-august şi noiembrie.

Războinicul Marte, aflat în Săgetător din 7 octombrie până pe 17 noiembrie, va isca discuţii între unele ţări "prietene" cu privire la România, dar vom depăşi cu bine acest moment. În Capricorn, Marte va fi în conjuncţie cu Pluton pe 27 noiembrie şi e posibil ca, la nivel mondial, să se încheie vreun tratat după îndelungi negocieri.

Planeta Saturn se va afla în Balanţă ca şi anul trecut şi ca acum doi ani, şi de aici tragem concluzia că nu se va încheia cu una cu două criza financiară, ci va îmbrăca forme noi, mai ales în perioada în care Saturn va retrograda între 7 februarie şi 25 iunie. Noutatea acestui an constă în faptul că Saturn nu va mai fi în cuadratură, aspect conflictual cu Pluton din Capricorn, şi atunci nu vom resimţi, până la os, lipsa banilor. Nici măcar când părăseşte zodia Balanţei Saturn nu ne oferă relaxare financiară pentru că, odată ajuns în Scorpion, ne limitează, în alt fel, accesul la vistierie, la casa banilor, a averii. Partea frumoasă este că ne va învăţa cum să ne descurcăm cu bani mai puţini sau, chiar dacă avem mai mulţi, nu vom mai simţi nevoia să-i cheltuim cu nemiluita. Anul acesta Saturn se află în aspect armonios cu Pluton cu care, de mai bine de doi ani, se războieşte, iar noi am fost "victimele". Aşadar, relaţia pacifistă din 2012 dintre Pluton şi Saturn este garanţia faptului că suntem deja căliţi şi vom gestiona cum trebuie resursele financiare.

Uranus va fi în Berbec cea mai mare parte din an, în aspect conflictual cu Pluton, şi orgoliile nostre or s-o ia razna din când în când, iar nevoia unora de putere va fi greu de stăpânit. Pluton va fi în continuare în Capricorn şi ne zgândără nevoia de a primi onoruri, recompense, de a ne afla într-o funcţie importantă în care puterea ar conta mai mult decât banii. Relaţia conflictuală a lui Pluton cu Uranus din Berbec ne face să simţim nevoia unor schimbări radicale ca să ne "scuturăm" de lucrurile care nu ne plac şi să facem dovada forţei interioare pe care o avem. Vibraţia numerologică a anului este 5 (2 plus 1 plus 2 egal 5) şi vom porni într-o adevărată aventură a cunoaşterii şi a explorării resurselor de iubire pe care le avem.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
horoscop,
astrologie,
neti sandu
/arta-si-societate/ce-spune-neti-sandu-despre-2012-9130538
9130538
comments powered by Disqus

Aleph Story. De ce sunt mici salariile atât de mici în România?

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.