TripAdvisor a evaluat Hotel Epoque drept cel mai bun hotel de lux din România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 22 ianuarie 2016 1378 afişări

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din România, conform TripAdvisor, cea mai mare platformă online de călătorii din lume, care a anunţat câştigătorii premiilor Travelers' Choice 2016 pentru hoteluri.

TripAdvisor a evaluat Hotel Epoque drept cel mai bun hotel de lux din România

Hotel Epoque este distins pentru excelenţă în trei dintre cele mai importante categorii ale acestor premii: Top Hotels, Luxury şi Best Service Hotels.

Hotel Epoque se află pe primul loc în topul celor mai bune 25 hoteluri din România, este recunoscut drept cel mai bun hotel în top 10 hoteluri de lux din România şi se află în top 3 Best Service Hotels. Este cel de al patrulea an consecutiv în care Epoque primeşte Travelers’ Choice Award pe segmentul de lux.

Câştigătorii Travelers' Choice sunt aleşi pe baza recenziilor şi opiniilor a milioane de călători TripAdvisor din întreaga lume. De 14 ani premiile Tripadvisor Travelers’Choice Awards Tripadvisor sunt clasificate în câteva mari categorii: Top Hotels, Luxury, Bargain, B&BS and Inns, Best Service şi Small Hotels.

Hotel Epoque se adresează turiştilor FIT (free independent travelers) de business şi leisure, cu standarde ridicate de călătorie, care preferă cu predilecţie conceptul de boutique hotel, serviciile personalizate şi experienţele premium în ceea ce priveşte explorarea culturii locale. Epoque are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceză, wintergarden şi spa, un centru de conferinţe şi un club pentru petreceri private.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
lux,
evaluare,
hoteluri,
calatori,
premii
/analize/turism/tripadvisor-a-evaluat-hotel-epoque-drept-cel-mai-bun-hotel-de-lux-din-romania-14981428
14981428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.