Sierra Leone vs. Caraibe

Postat la 30 octombrie 2007 2 afişări

Una dintre destinatiile exotice mai la indemana pentru europeni decat Caraibe, Maldive si Mauritius se afla pe coasta de vest a Africii si asteapta sa fie descoperita: Sierra Leone.

RARITATI: Teritoriul tarii adaposteste numeroase specii rare de pasari si animale amenintate cu disparitia, cum ar fi hipopotamul pitic sau maimutele Diana, care-si trag numele de la sprancenele unite ce inchipuie arcul zeitei vanatorii, precum si paduri tropicale si mici insule exotice, numai bune pentru ecoturisti si pescari sportivi.

PLAJE: Sierra Leone se poate lauda cu plajele sale nestricate de mana omului, cu nisip alb, scaldate de ape de culoarea peruzelei, aflate la sud de capitala Freetown. Daca nu doresc doar sa stea la plaja, turistii pot vizita si locurile unde se facea comert cu sclavi in secolul al optsprezecelea.

VIITOR: Pana in anul 2012, Sierra Leone va deveni o destinatie atractiva si pentru turistii amatori de golf sau pentru turistii de lux, gratie proiectului in valoare de 500 de milioane de dolari al unor investitori londonezi. Complexul turistic proiectat va fi amplasat in apropierea principalului aeroport al tarii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sierra Leone,
Caraibe
/analize/turism/sierra-leone-vs-caraibe-1018655
1018655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.