Cel mai nou pariu al lui Ioan Niculae: pe ce a cheltuit zece milioane de euro cel mai bogat om din România

Autor: Ioana Matei Postat la 27 mai 2013 19917 afişări

Zece milioane de euro este valoarea sumei investite de cel mai bogat om din România, Ioan Niculae, în modernizarea hotelului de cinci stele Inter, fostul Carmen din staţiunea Venus.

Cel mai nou pariu al lui Ioan Niculae: pe ce a cheltuit zece milioane de euro cel mai bogat om din România

Hotelul este situat în centrul staţiunii, pe plajă şi oferă  98 de spaţii de cazare dispuse pe cinci nivele în apartamente şi camere confortabile de lux, toate cu vedere la mare. În afara serviciilor hoteliere, clienţii au acces la o piscină cu apă din mare, în aer liber, cu o de 90 metri pătraţi şi la un ponton amenajat pentru plajă, construit deasupra nivelului mării. Unitatea dispune de un centru de conferinţe şi afaceri, precum şi de un centru de relaxare SPA, se arată într-un comunicat de presă.

InterAgro mai deţine un hotel de patru stele sub brandul Inter la Zimnicea. Acesta are 20 de spaţii de cazare, dintre care 16 camere single sau double şi 4 apartamente.

Cel mai bogat om din România porneşte planul dur de atac contra străinilor

Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, este singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii pentru anul 2013, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, pe locul 1.268 în lume, în timp ce Dinu Patriciu, care se găsea anul trecut pe locul 854, a părăsit clasamentul. În ultimul an, el a investit aproape 50 mil. dolari într-o centrală în cogenerare, parte a strategiei pe termen lung de a reduce costurile şi de a începe să vândă energia generată în exces. Niculae deţine şi un operator privat de aeronave. Şi-a început activitatea la o companie agricolă de stat, apoi s-a lansat pe cont propriu.

Printre antreprenorii români care au hoteluri de cinci stele pe litoral se numără Gabriel Comănescu (hotelul Vega din Mamaia) sau familia Adamescu (Rex din Mamaia).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ioan niculae,
pariu,
hotel,
statiune,
inter,
modernizare
/analize/turism/cel-mai-nou-pariu-al-lui-ioan-niculae-pe-ce-a-cheltuit-zece-milioane-de-euro-cel-mai-bogat-om-din-romania-10904017
10904017
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.