100 TINERI MANAGERI DE TOP Ana Maria Gherasim, Eturia: „Sunt suma tuturor alegerilor, interacţiunilor şi evenimentelor trăite.”

Postat la 11 august 2022 819 afişări

100 TINERI MANAGERI DE TOP Ana Maria Gherasim, Eturia: „Sunt suma tuturor alegerilor, interacţiunilor şi evenimentelor trăite.”

Vârstă: 37 de ani

Funcţie: Sales Manager & Business Partner Sales

Companie: Eturia

Cifră de afaceri (2021): 15 mil. euro

Număr de angajaţi: 42

Număr de colegi aflaţi în subordine: 16

Experienţă: Domeniul turismului a atras-o încă din facultate, însă abia mai târziu spune că a avut bucuria să facă cunoştinţă cu acesta, mai exact după câţiva ani de experienţă în multinaţionale, în departamentele de customer care şi vânzari. La Eturia a ajuns la începutul anului 2010 şi de atunci până în prezent descoperă lumea alături de colegi şi turişti. A evoluat de la rolul de Junior Travel Consultant până la Sales Manager şi, recent, Business Partner Sales.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Talentul fără muncă, efort şi perseverenţă nu este suficient. Curajul de a-ţi asculta inima şi de a face ce îţi doreşti şi ce simţi că ţi se potriveşte cel mai bine, acolo unde este aria ta de strălucire, cu multă muncă şi perseverenţă, cred că sunt elementele care m-au adus astăzi aici. Aşadar, talentul presărat cu ambiţie pare a fi formula câştigătoare.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Nu voi menţiona lucruri palpabile, materiale fiindcă am credinţa că acestea vor veni la momentul potrivit. Cred că mi-aş dori o maşină a timpului să pot călători în copilărie, atunci când mi-e dor de persoane dragi mie. Aş trece totuşi aici, ca o promisiune făcută mie, o rezervare pentru o călătorie de minimum trei luni în jurul Pământului, atunci când circumstanţele o vor permite.

În ce loc te simţi cea mai fericită?

Cred că fericirea e o alegere individuală şi personală. Fiecare e responsabil pentru fericirea proprie şi poţi fi fericit oriunde. Evident, ca orice om de turism iubesc să călătoresc şi atunci când am rucsacul în spate, cerul albastru deasupra  şi peisaje de un verde crud în faţa ochilor, sentimentul de împlinire e şi mai mare.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Familia mea.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Aş oferi nota maximă, căci tot ce s-a întâmplat în viaţa mea de până acum m-a modelat şi m-a transformat în ceea ce sunt azi. Nu totdeauna au fost momente uşoare şi liniştite, însă sunt suma tuturor alegerilor, interacţiunilor şi evenimentelor trăite şi nu pot să fiu decât recunoscătoare.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Ţinând cont de evenimentele din ultimii 2 – 3 ani, cred că cea mai mare provocare este să rămâi optimist, echilibrat, integru şi perseverent pe drumul tău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Ana Maria Gherasim

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.